reede, 15. september 2017

Piibelehekiri lehel. Liljekonvall på bladet.


Selles varasügises  vihmailmas on mõnus mõelda, et kord oli kevad ja kord tuleb ta taas... Linnulaulu, ja päikesepaiste ja erkroheliste värskete kasepungadega ja piibelehtedega. 
Sulnilt lõhnavate piibelehtedega....
I dette høstværet og regnet er det så godt å tenke tilbake på våren. Enda bedre er det å vite at det blir en ny vår en dag med sin fyglesang og solskinn og grønne bjørketrer og liljekonvall. De duftende liljekonvall...



Ka seekordne sallimuster on taas inspireeritud piibelehtedest - Piibelehekiri lehel. Senini olen valinud neid klassikalisi Piibelehe-kirju kudumiseks ja nimetatud mustrikirjast kuidagi mööda vaadanud. Seekord hakkas see mind kuidagi kõnetama. 
Denne gangen ble det Liljekonvall-mønster igjen. Men litt annerledes enn vi er mest vant til.



Kudumine sattus ajale, mil olin Norra reisil. Pikal sõidul kõrvalistmel peab ju midagi näpu vahel olema ja eriti hea kui selleks on midagi mis on teistmoodi, kui sihtmaal harjumuspärane. Nii saigi lisaks sõidule kudumine välja võetud mõnusas seltskonnas kohvilaua taga või sõprade verandal. Meie mustrid ja udupeen kudumisviis äratas nii huvi kui imetlust. 



 Jeg planla turen til Norge og var ute etter et strikkearbeid som jeg kunne strikke på den lange bilturen. Men ikke bare det. Jeg visste at jeg skal møte hyggelige håndarbeidsglade norske damer og ville gjerne vise fram litt annerledes håndarbeid enn de er vant til. 





Maikuu hoolega metsi ehtis,tippis kõikjale piibelehti,siia ja sinna, siia ja sinna,neid on nii tore korjama minna,magusat lõhna puhuvad ninna./Heljo Mänd/


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar